top of page

Palvelumme

Suunnittelusta valmistukseen

Palvelumme

Palvelutarjontamme elektroniikan sopimusvalmistuksessa koostuu suunnittelupalveluista, materiaalihankinnoista, testauksesta, piirilevyladonnasta ja laitekokoonpanosta. Työmme jäljen tarkistamme visuaalisesti ja röntgenlaitteella.

electronics-1001827_1920.jpg
Materiaalit.jpg
Testaus.jpg

Suunnittelu

Suunnittelupalveluihimme kuuluvat tuotemäärittely, elektroniikkasuunnittelu, piirilevysuunnittelu ja ohjelmistosuunnittelu. Elektroniikan suunnittelupalveluiden osalta teemme tarvittaessa yhteistyötä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Materiaalihankinnat

Materiaalihankinnoissa ostamme elektroniikan valmistuksessa tarvittavat osat määriteltyjen kriteerien ja sovitun toimitusajan perusteella. Käytämme vain luotettavia komponenttien toimittajia, jotka kykenevät toimittamaan tavaran sovitussa ajassa.

Testaus

Tuotteet testataan funktionaalisilla testereillä tuotteen virheettömyyden varmistamiseksi.

lyijyton_juotos_1900_1267.jpg
Muurlan Elektroniikka_tuotanto.jpg
17_röntgen_2_700_467.jpg

Piirilevyladonta

Piirilevyladonta käsittää komponenttien kokoamisen piirilevylle, sekä asennuksen ja juotoksen. Nykyaikainen laitteisto mahdollistaa vaativampienkin komponenttien tarkat asennukset.

Laitekokoonpano

Piirilevyt asennetaan niille suunniteltuun laitekoteloon ja valmis tuote pakataan lähetysvalmiiksi lopputuotteeksi myyntipakkaukseen.

Röntgenlaite ja laadunvarmistus

Tuotteiden laatu voidaan tarkastaa röntgentarkastuksella.

bottom of page