top of page
Circuit Board

Muurlan Elektroniikka yrityksenä

Olemme vuonna 1983 perustettu kotimainen elektroniikan sopimusvalmistaja. Olemme vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani korkeata palvelutasoa ja toimitusvarmuutta haluaville yrityksille. 

 

Pyrimme tulevaisuudessa kasvuun ja toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Haluamme olla alamme kannattava ja asiakkaillemme palvelulähtöinen toimija, jonka vuoksi pyrimme panostamaan asiakastyytyväisyyteen, laatuun ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen.

 

Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme korkean laatutason, nopeat ja joustavat toimitukset. Periaatteemme on, että asiakas saa haluamansa kokonaisuuden mahdollisimman valmiina, helposti ja vaivattomasti sovitussa toimitusajassa. 

Boy Analyzing Circuit Board

Missio, Visio ja Arvot

Muuran Elektroniikan missio, eli olemassaolomme tarkoitus, on tuottaa korkealaatuisia elektroniikan valmistuspalveluja. Visiomme, eli tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa parhainta laatua ja asiakaspalvelua tarjoava elektroniikan valmistuspalveluja tarjoava yritys Suomessa. Tämän tavoitteemme saavutamme arvojemme ja tulevaisuuteen keskittyvän strategiamme avulla.

 

Muurlan Elektroniikan arvot symboloivat toimintatapaamme organisaationa ja yhteisiä päätöksiä, sillä arvot on päätetty yhdessä kaikkien työntekijöidemme kanssa. 

 

Arvojamme ovat kokonaislaatu, sisäinen yrittäjyys, joustava asiakasähtöinen toiminta ja kannattavuus menestyksemme perustana. 

Muurlan Elektroniikan arvot

Laatu.jpg

Kokonaislaatu

Kokoanaislaatu merkitsee, että tuote täyttää alusta loppuun edellytetyt laatustandarit. Meille laatu merkitsee myös täsmällistä ja ammattitaitoista toimintaa, niin laadun kuin toimitusaikojenkin suhteen. Laatua tarkastellaan eri vaiheissa koko valmistusprosessin ajan. 

Sisäinen yrittäjyys

Sisäinen yrittäjyys merkitsee yrityksessämme motivaatiota, can do- asennetta, joukkuehenkeä ja vastuuta. Sisäinen yrittäjyys merkitsee meillä sitä, että jokainen on valmis vastaamaan omasta työstään toimien laadukkaasti, motivoituneesti ja avoimesti joukkuepelaajan lailla. Jokaisen tulee myös olla aina valmiina auttamaan ja palvelemaan niin kollegojaan kuin asiakkaita. Lisäksi tähän arvoon liittyy myös pyrkimys jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja työnlaadun parantamiseen.

sisäinen yrittäjyys.jpg
asiakaslähtöisyys.jpg

Joustava asiakaslähtöinen toiminta

Joustava asiakaslähtöinen toiminta merkitsee meille sitä, että toimimme reippaasti ja palveluhenkisesti: olemme siis luotettava ja nopeasti reagoiva toimittaja. Lisäksi joustava asiakaslähtöinen toiminta merkitsee, että kuunnellaan asiakasta ja huomioidaan heidän erityistoivomuksensa. Olemme myös avoimia ja rehellisiä asiakkaita kohtaan, autamme myös asiakasta menestymään.

Kannattavuus menestyksen perustana

Kannattavuus menestyksemme perustana merkitsee meille sitä, haluamme toimittajana keskittyä tarjoamaan asiakkaillemme parempaa laatua, toimitusvarmuutta ja kyetä pitämään sen minkä lupaamme. Kokonaisuutena ratkaisumme onkin usein paras vaihtoehto. Tämä on myös menestyksemme perusta.

Kannattavuus.jpg
bottom of page