top of page
Etsi
  • Writer's pictureMuurlan Elektroniikka

ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001



ūüéȬ†On aika juhlia onnistumista: Muurlan Elektroniikka t√§ytt√§√§ ISO 9001, 14001 ja 45001 vaatimukset! ūüéČ


Meillä on ilo ilmoittaa, että yrityksemme on saavuttanut merkittävän virstanpylvään! Olemme nyt virallisesti saaneet ISO 9001, 14001 ja 45001 -sertifikaatit. Tämä tarkoittaa, että täytämme kansainväliset standardit laatu-, ympäristö- ja terveys- ja turvallisuusasioissa.


ūüöĬ†ISO 9001: Laatujohtamisen j√§rjestelm√§


ūüĆ欆ISO 14001: Ymp√§rist√∂johtamisen j√§rjestelm√§


ūüõ°ÔłŹ¬†ISO 45001: Ty√∂terveys- ja ty√∂turvallisuusjohtamisen j√§rjestelm√§


Tämä saavutus ei olisi ollut mahdollista ilman uskomatonta tiimityötä ja omistautumista, jota jokainen työntekijämme on osoittanut. Yhteistyöllä olemme pystyneet nostamaan toimintamme uudelle tasolle ja varmistamaan, että palvelumme ja tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset sekä ympäristö- ja turvallisuusstandardit. Laatujärjestelmällämme on pitkä 30 vuoden historia, mutta nyt käynnissä olleen kehitystyön myötä se on trimmattu entistä parempaan kuntoon ja nyt myös sertifioitu. Ympäristö- sekä terveys- ja turvallisuusjärjestelmät sen sijaan on liitetty osaksi johtamisjärjestelmää täysin uusina kokonaisuuksina.


ūüĆü¬†Iso kiitos koko tiimillemme¬†ūüĆü¬†- t√§m√§ on meid√§n kaikkien yhteinen saavutus! Jokainen teist√§ on ollut ratkaisevassa roolissa t√§m√§n tavoitteen saavuttamisessa. Yhdess√§ olemme osoittaneet, ett√§ sitoutuminen laatuun, ymp√§rist√∂nsuojeluun ja turvallisuuteen on pysyv√§ osa yrityskulttuuriamme.

Vaikka tämä on suuri saavutus, matkamme ei pääty tähän. Kehitystyö ja jatkuva toiminnan parantaminen ovat prosessiemme olennaisia osia myös tulevaisuudessa. Olemme siis vasta matkamme alussa ja seuraavat askelmerkit ovat jo näkyvissä. Tästä lisää tietoa syksyn aikana.


 

ūüéȬ†Major Achievement: Muurlan Elektroniikka Now Meets ISO 9001, 14001, and 45001 Standards!¬†ūüéČ


We are thrilled to announce that our company has reached a significant milestone! We have officially obtained ISO 9001, 14001, and 45001 certifications. This means we meet international standards in quality, environmental, and health & safety management.


ūüöĬ†ISO 9001: Quality Management System


ūüĆ欆ISO 14001: Environmental Management System


ūüõ°ÔłŹ¬†ISO 45001: Occupational Health and Safety Management System


This achievement would not have been possible without the incredible teamwork and dedication shown by every one of our employees. Through collaboration and continuous improvement, we have been able to elevate our operations to a new level, ensuring that our services and products meet the highest quality, environmental, and safety standards. Our quality system has a long history of 30 years, but thanks to the ongoing development work, it has been tuned to even better condition and is now also certified. Environmental and health and safety systems, on the other hand, have been integrated into the management system as completely new entities.


ūüĆü¬†A huge thank you to our entire team¬†ūüĆü¬†- this is a collective achievement! Each of you has played a crucial role in reaching this goal. Together, we have demonstrated that a commitment to quality, environmental protection, and safety is part of our company culture.


Although this is a major achievement, our journey doesn't end here. Our efforts in development and continuous improvement will continue into the future. We always strive to exceed expectations and enhance our processes to provide the best possible service to our customers and act responsibly towards the environment.


The next goals for the development work have already been set and more information on this will be available next autumn.


 

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page