top of page
Etsi
  • Writer's pictureMuurlan Elektroniikka

Yhdessä kohti parempaa laatua, kestävämpää liiketoimintaa ja parempaa terveyttä ja turvallisuutta vuonna 2024




🚀 Meillä on mahtavia uutisia! 🚀



Olemme erittäin iloisia ilmoittaessamme, että olemme tammikuun puolivälissä aloittaneet innovatiivisen projektin, jonka tarkoituksena on kehittää entistä laatujärjestelmäämme vieläkin paremmaksi. Tänä vuonna meille on lisäksi uutena osana tulossa ympäristö- sekä terveys- ja turvallisuusjärjestelmä.



🌱 Tämä myös merkitsee, että laatu, ympäristö, terveys ja turvallisuus tulevat olemaan meillä keskiössä koko tulevan vuoden ajan.



🌐 Meille tämä on myös merkittävä askel kohti kestävää liiketoimintaa ja vastuullisuutta. Haluamme varmistaa, että toimintamme heijastaa parhaita käytäntöjä näillä keskeisillä alueilla ja lisäksi pohdimme, kuinka voisimme kehittää käytäntöjämme vieläkin paremmaksi.



Projektimme tavoitteena on luoda entistä turvallisempi ja terveellisempi työympäristö kaikille työntekijöillemme, tarjota vieläkin parempaa laatua asiakkaillemme sekä huomioida paremmin toimintamme ympäristövaikutukset. Vastuullisuustyö on kuitenkin pitkä matka, jossa olemme vasta alkumetreillä ja työtä on paljon edessä. Olemme kuitenkin jo ideoineet uusia tapoja, joilla voimme entistä paremmin huomioida ympäristöä toiminnassamme. Odotamme innolla projektin tuloksia sekä tulevaa yhteistyötä sidosryhmiemme, asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa. Lisää infoa etenemisestä viimeistään syksyllä ja loppuvuodesta 🚀



Yhdessä voimme rakentaa kestävämpää liiketoimintaa. 💪🌍



19 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page