top of page
wave-3473335_1920.jpg

Ympäristö ja Ilmasto

Osana hiilineutraalimpaa tulevaisuutta ja vihreämpää liiketoimintaa pyrimme soveltamaan yrityksessämme ISO 14001-standardin mukaista toimintatapaa ja vähentämään hiilijalanjälkeämme jatkuvalla toimintamme kehittämisellä, aina tuotteen elinkaaren alusta loppuun asti.

meri.jpg
sumu.jpg

Yrityksemme ja henkilöstömme on sitoutunut ympäristöystävällisen toimintatapaan. Se tarkoittaa, että standardien noudattamisen lisäksi yrityksessämme käytettävä energia ja sähkö on nollapäästöistä, kulutamme vettä ja energiaa vastuullisesti, kierrätämme ja lajittelemme jätteet, uudelleen käytämme pakkauskartongit, pyrimme suosimaan kotimaista valmistusta (jolla vähennetään logistiikan aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä) ja tuemme työmatkaliikennettä yrityksessämme sähkö- ja hybridiautojen latauspisteellä.

Ympäristöystävällisten menetelmien ja toimien käyttöönotto vaatii meiltä myös yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Seuraamme uusinta tutkimustietoa ja olemme mukana kehittämässä toimialaamme ympäristön huomioiden.

vuoret.jpg

Ympäristö ja hiilidioksipäästöjen vähentäminen ovat nousseet yhtä tärkeämmäksi myös elektroniikan sopimusvalmistuksessa ja alihankinnassa. Myös me Muurlan Elektroniikassa haluamme osallistua hiilidioksipäästöjen vähentämiseen.

veneet.jpg

Ilmastotavoitteemme

Haluamme jättää osaltamme puhtaamman tulevaisuuden jälkipolville. Olemme laatineet hiilineutraaliusstrategian, asettaneet tavoitteen ja valinneet keinot tavoitteen saavuttamiseksi. Julkaisemme asetetun lmastotavoitteemme tässä heti laskemien valmistuttua. 

tree-736887_1280.jpg
bottom of page